Teamwork

2.240,00 kr.
Varenummer: 25-01-2286M

Dimensioner: 29 cm x 25 cm inkl. ramme

Kunstneren Volker Kühn hylder i dette kunstværk, det gode og velfungerende teamwork.
Opgaver kan være uoverskuelige, hvis de skal løses af én person. Men i et teamwork, hvor man trækker på hinandens forskellige kompetencer, kan man nå målet. Det gælder om at støtte hinanden. 

Se dette korte videoklip af kunstværket, og læs mere under videoen.


I små kunstboxe, laver Volker Kühn betagende 3D kunstværker af begivenheder fra vores hverdag. Hans let genkendelige udtryk i disse kunstboxe, skaber en unik dybdevirkning, kombineret med en grafisk lethed. Med humor og optimisme, har Volker Kühn skabt sit helt eget udtryk. Han visuelle sprog er så vellykket, at det forstås over hele verden. 

Volker Kühns kunstværker udstilles i 150 gallerier verden over, og vi er meget stolte over, at være udvalgt til at repræsentere Volker Kühn i Danmark. 

Volker Kühn har som en særlig gestus til vores danske kunder, skrevet titlen på dansk. 

Rammen omkring dette kunstværk består af en forsølvet træramme og front af glas. Under glasset er monteret en hvid passe-par-tout (kartonramme mellem kunstværk og træramme), som danner en smuk helhed på værket. De angivne mål er inklusiv ramme.

Sammen med kunstværket følger en beskrivelse af værket samt biografi af kunstneren. Vi pakker kunstværket forsvarligt ind i beskyttende emballage til forsendelse. 

Gå tilbage til oversigten

Antal
1
Tilføj til kurv