Den røde tråd (kvinde)

2.560,00 kr.
Varenummer: 25-01-2352M

Dimensioner 29 cm x 25 cm inkl. ramme

Udover en reference til Shu-bi-du-as velkendte melodi 'Den røde tråd' - fortæller dette kunstværk også, hvordan at flid og ihærdighed kan fører til løsningen på et uoverskueligt problem.

Livets vej kan være snørklet og indviklet - men når du følger den røde tråd, får du vejen vist. 

Vejen igennem tilværelsen er sjældent lige. Til tider søger vi i tilfældige retninger, i håbet om at finde den røde tråd. Når det lykkes, er det som et livskompas. 

I små kunstboxe, laver Volker Kühn betagende 3D kunstværker af begivenheder fra vores hverdag. Hans let genkendelige udtryk i disse kunstboxe, skaber en unik dybdevirkning, kombineret med en grafisk lethed. Med humor og optimisme, har Volker Kühn skabt sit helt eget udtryk. Han visuelle sprog er så vellykket, at det forstås over hele verden. 

Volker Kühns kunstværker udstilles i 150 gallerier verden over, og vi er meget stolte over, at være udvalgt til at repræsentere Volker Kühn i Danmark. 

Volker Kühn har som en særlig gestus til vores danske kunder, skrevet titlen på dansk. 

Rammen omkring dette kunstværk består af en forsølvet træramme og front af glas. Under glasset er monteret en hvid passe-par-tout (kartonramme mellem kunstværk og træramme), som danner en smuk helhed på værket. De angivne mål er inklusiv ramme.

Sammen med kunstværket følger en beskrivelse af værket samt biografi af kunstneren. Vi pakker kunstværket forsvarligt ind i beskyttende emballage til forsendelse. 

Gå tilbage til oversigten

Antal
1
Tilføj til kurv