Zebrafant

6.080,00 kr.
Varenummer: 150-05-2071Q

Dimensioner: 49 cm x 51 cm inkl. ramme

Elefanten er et ikonisk dyr. Både i vores natur og som kunstnerisk objekt. Således har også kunstneren Volker Kühn en forkærlighed for dette mægtige landdyr. I dette kunstværk har han på smukkeste vis med sin velkendte humor, sammenkædet elefantens styrke med zebraens grafiske skønhed. 

Volker Kühn har sit eget elefantmuseum i Tyskland, hvor han udstiller alle tænkelig kunstneriske udarbejdelser af dette kæmpe væsen. 

Dette kunstværk er udført i et begrænset antal, nummereret og signeret af kunstneren Volker Kühn.

I små kunstboxe, laver Volker Kühn betagende 3D kunstværker af begivenheder fra vores hverdag. Hans let genkendelige udtryk i disse kunstboxe, skaber en unik dybdevirkning, kombineret med en grafisk lethed. Med humor og optimisme, har Volker Kühn skabt sit helt eget udtryk. Han visuelle sprog er så vellykket, at det forstås over hele verden. 

Volker Kühns kunstværker udstilles i 150 gallerier verden over, og vi er meget stolte over, at være udvalgt til at repræsentere Volker Kühn i Danmark. 

Volker Kühn har som en særlig gestus til vores danske kunder, skrevet titlen på dansk. 

Rammen omkring dette kunstværk består af en forsølvet træramme og front af glas. Under glasset er monteret en hvid passe-par-tout (kartonramme mellem kunstværk og træramme), som danner en smuk helhed på værket. De angivne mål er inklusiv ramme.

Sammen med kunstværket følger en beskrivelse af værket samt biografi af kunstneren. Vi pakker kunstværket forsvarligt ind i beskyttende emballage til forsendelse. 

Gå tilbage til oversigten

Antal
1
Tilføj til kurv